Program

Pčelica piše

Engleski jezik

Nudimo redoviti desetosatni i poludnevni odgojno obrazovni program učenja situacijskog engleskog jezika gdje djeca uče spontano i opušteno u bogatom prostorno-materijalnom i poticajnom okruženju.

Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i provodi se od strane odgojitelja certificaranim za provođenje engleskog programa.

Program se velikim dijelom bazira na High-Scope metodi tzv. ˝Hands on˝ i podijeljen je u tri glavna segmenta ˝Plan-do-review˝ gdje se djecu potiče na samostalnost, istraživanje, donošenje zaključaka,rješavanju problema, slobodu izbora aktivnosti (sudjeluju u planiranju svojih aktivnosti, materijala koje će koristiti, itd.), i nakon toga dolazi prisjećanje gdje zaokružuju jednu cjelinu svoga dana. Ovaj pristup se temelji na radu psihologa Jeana Piageta i Deweya (zagovornika konstruktivističkog pristupa odgoju i učenju)…

Pročitaj više…

Buđenje Talenta

Buđenje talenta!

Uz bogat redovni program u sigurnom, poticajnom i ugodnom okruženju planiramo ponuditi i veliki broj dodatnih programa: engleska igraonica za one koji ne pohađaju naš vrtić, kreativna radionica, i druge ovisno o interesu roditelja.

Pročitaj više…

Leteći Dječak

Suradnja sa roditeljima!

Polazeći od činjenice da su roditelji prvi odgajatelji i najbolji poznavatelji svoje djece, oslanjamo se i na njihove prijedloge i u suradnji s njima osmišljavamo programe i aktivnosti za njihovu djecu.
Pročitaj više…

Pčelica crta

Vješt i Iskusan Tim ljudi

Naše stručne odgojiteljice neprestano prate dijete i njegove aktivnosti, bilježe i dokumentiraju što dijete radi, njegove iskaze i analiziraju kako dijete uči jer na taj način se planiraju nova i primjerena iskustava djeteta.

Individualiziranim pristupom od strane osjećajnih i motiviranih odgojiteljica, nastojimo primjenjivati načela, metode i djelatnosti koje će kod svakog djeteta rezultirati razvojno i poticajno na svim područjima njegove osobnosti uvažavajući i poštivajući potrebe, sposobnosti i interese svakog djeteta.

Jelovnik


Naš fini jelovnik

Svakodnevno imamo 4 obroka (doručak, voćna užina, ručak, užina) a cilj nam je da naša hrana bude raznovrsna, svježa i kuhana pa su voće i povrće naš svakodnevni meni.

Potičemo djecu na samostalnost pri jelu i samoposluživanje pri obrocima.

Svako jutro pečemo svoj integralni kruh.

Pročitaj više…

 

 • Nedavne objave

 • Kontakt

  Dođite i posjetite nas na Uskim Njivama!

  Adresa. Bogdanovačka 21
  Tel. +385 (31) 580 051
  Mob. +385 (91) 551 9494

  info(at)djecji-vrtic-lane.hr
  www.djecji-vrtic-lane.hr
 • Facebook Like