O nama

Dječji vrtić Lane je novoosnovana privatna predškolska ustanova za jednu mješovitu grupu. Smješten je u posebno pripremljenom prostoru lijepih obiteljskih kuća na Uskim Njivama gdje je ulica udaljena od velikih prometnica i parkirališta. Nalazi se u sastavu obiteljske kuće i ima svoje vlastito ograđeno i opremljeno igralište.

DSC07186

Radno vrijeme je od 7-17 h, i prilagođava se potrebama roditelja.

Dječji vrtić je koncipiran na dugogodišnjem iskustvu i završenim studijem vlasnice u Kanadi (Toronto-Ryerson University) gdje se steklo bogato iskustvo radeći i organizirajući raznolike dječje programe (Montessori, High Scope,vježbaonica, obiteljski centri, igraonice u bolnicama, rad sa djecom s posebnim potrebama, itd.).

Kao majci troje djece, vlasnici vrtića želja je stvoriti okružje u kojem će se djeca osjećati kao u vlastitom domu. U tom smislu uređen je i osmišljen prostor vrtića, tj. ostvareno je  obiteljsko ozračje. Vrtić obiluje bogato opremljenim prostorom i didaktičkim materijalima koji djeci omogućava aktivno istraživanje i učenje uz kreativno osmišljene poticaje od strane odgojiteljica.
Rad u jednoj mješovitoj odgojnoj skupini omogućava individualni pristup svakom djetetu te planiranje bazirano prema njegovim sposobnostima i interesima. Okružje sliči realnom životu gdje djeca rastu integrirajući se i učeći jedni od drugih(mlađi od starijih, stariji od mlađih).

 

 • Nedavne objave

 • Kontakt

  Dođite i posjetite nas na Uskim Njivama!

  Adresa. Bogdanovačka 21
  Tel. +385 (31) 580 051
  Mob. +385 (91) 551 9494

  info(at)djecji-vrtic-lane.hr
  www.djecji-vrtic-lane.hr
 • Facebook Like